Atomsfera de vacanță  continuă în stațiunile de la munte, iar mii de turiști se bucură de ultimul weekend liber. Pârtiile din Predeal au fost luate cu asalt de cei care au vrut să alunece pe zăpada care încă mai rezistă. Cea mai mare distracție a fost la săniuș.

Citeste si: Turist mort pe munte în zona Bâlea Lac

„Foarte frumos, din păcate nu prea este zăpadă, am fi vrut să și schiem, dar monitorii ne-au spus că nu e indicat, cel puțin nu la Predeal. Am rămas să ne dăm cu sania.”, a zis un turist.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Cu orele au așteptat în vămi românii care au petrecut sărbătorile acasă, alături de familii. Vor, nu vor, se-ntorc în țările de adopție, unde muncesc pentru ca ai lor, rămași acasă, s-o ducă mai bine

Distracție la munte

Turiștii mai curajoși au încălțat clăparii, s-au urcat pe schiuri și au început primele lecții alături de instructori.

Printre ei și foarte mulți copii care învață să alunece în siguranță. Până când o să capete experiență, prichindeii își numără căzăturile.

„Una, două, cred că trei sau patru. Păi sunt destul de puține, nu? Da. Pentru mine cel mai rău e că îmi îngheață mâinile, chiar și cu mănuși.”, a zis un alt turist.

Citeste si: Alertă meteo de vreme rea. Cod galben de viscol în 22 de județe

„Ne ajută și pârtia, avem zăpadă încă și ne bucurăm de weekend-ul de la Predeal. Noi suntem de câteva zile la munte, copilul s-a relaxat, a fost frumos și hotelul unde ne-am cazat, ne-a plăcut și la SPA, la piscină, ne-am bucurat și de bowling.”, spun oamenii.

Nu de aceleași condiții au avut parte turiștii care au ajuns în Poiana Brașov. Din cauza vântului puternic un copac s-a rupt aproape de la jumătate și a căzut peste trei mașini care au fost lăsate în parcarea mare din stațiune. Nici pe munte nu a fost mai bine.

Citeste si: Rusalii 2022. Când pică Rusaliile în 2022? Sărbătoarea se mai numeşte şi Pogorârea Sfântului Duh sau Cincizecimea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si