Daca va imaginati ca turismul electoral a apus, aflati ca merge ca uns in Necsesti de Teleorman. Acest domn, de bine, a facut turul comunei in cautarea de amatori de vot. I-a adus rand pe rand in poarta sectiei de votare, si le-a oferit si o cursa gratuita inapoi spre casa. Doar presa ii strica dispozitia de condus, avuta in aceasta duminica dimineata. Iar discutia avea sa continue dupa alte transe de alegatori carati la urne.

Citeste si: Rezultate alegeri prezidențiale 2019. Care sunt ultimele cifre de la ora 16.00. Cine conduce

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La doi pasi, un alt suflet nobil, si-a adus la vot in decurs de cateva ore, toate rudele din sat, stiute si nestiute.

La Necsesti, polul saraciei din romania, doar ploaia mohorata mai aduce un strop de belsug.

In rest oamenii alearga pentru o bucata de paine, iar viata buna o vad doar seara la televizor.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Cum arată cursa prezidențială la ora 14.00. Procent uriaș pentru Dăncilă

De urne nici nu mai vor sa mai auda, si fiecare isi vede de viata lui, chinuita, asa cum s-au ingrijit politicienii sa ii lase, de la revolutie incoace.

Au votat cu doua maini si vor suferi cu doua guri, asa e vorba amara ramasa dupa fiece alegere facuta dupa Revolutie. Lasam in urma ceata de soferi de ocazie, casele daramate si saracia, era sa uitam saracia, singura care domneste la Necsesti, parca mai abitir decat oriunde in tara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si