Trupa Altar a dedicat un videoclip victimelor incendiului din Colectiv. La aproape doi ani de la tragedie, piesa formatiei rock aduce un omagiu celor 64 de tineri care au murit in clubul Colectiv.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


„Să vină un Înger este o piesă cu o mare încărcătură emoţională. Am dorit să evidenţiem această trăire prin realizarea unui videoclip special, atipic pentru o trupă rock. Doi tineri fenomenali, Alla Pop şi Adi Popa (Kid A), finalişti ai renumitului concurs „Românii au talent”, ni s-au alăturat pentru a da viaţă acestui videoclip. Rezultatul acestei colaborări ne-a depăşit chiar şi nouă aşteptările, este absolut fantastic”, a declarat Teo Peter Jr, leaderul trupei Altar, potrivit Ziua de Cluj.

Tragedia din Colectiv a avut loc in noapte de vineri 30 octombrie 2015, in incinta clubului Colectiv, situat in sectorul 4 din Capitala. Clubul se afla intr-o fosta hala a fabricii Pionierul.
Flacarile au izbucnit in timpul concertului trupei Goodbye to Gravity.

 

Wowbiz.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si