Bun găsit,

Meteorologii spun că duminică vor cădea primii fulgi de zăpadă, în nordul Carpaților Orientali, în special la altitudini mari. Și vremea se va răci, iar temperaturile vor scădea considerabil în toată țara. Duminică maximele vor fi cuprinse între 12 și 14 grade. Luni, vor mai crește puțin temperaturile, însă mercurul din termometre nu va depăși 18 grade. Asta datorită vortexului polar care a venit dinspre nordul continentului.

Vestea bună este că vremea rea nu ține mult. De marți, se va încălzi, iar temperaturile vor fi ușor peste normalul perioadei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Vacanță în podgorie. Turiștii pot lua parte la culesul strugurilor

Am și o veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă. În Poiana Brașov au început pregătirile domeniului schiabil, au fost testate tunurile care produc zăpadă artificială, au fost montate plasele de siguranță, iar unele porțiuni din pârtii care erau deteriorate au fost reparate. Doar vremea trebuie să se răcească suficient de mult pentru ca masivul Postăvarul să fie colorat în alb.


Deocamdată, atât de aici, la revedere!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si