Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Vortexul polar aduce prima ninsoare. Primii fulgi de zăpadă sunt așteptați în weekend

Un vortex polar care a intrar în țara noastră va aduce prima zăpadă din acest sezon! Când va ninge, dar și la ce temperaturi să ne așteptăm știe colegul meu, Adrian Jătăreanu. Bună seara, Adrian!

,

Vortexul polar aduce prima ninsoare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Bun găsit,

Meteorologii spun că duminică vor cădea primii fulgi de zăpadă, în nordul Carpaților Orientali, în special la altitudini mari. Și vremea se va răci, iar temperaturile vor scădea considerabil în toată țara. Duminică maximele vor fi cuprinse între 12 și 14 grade. Luni, vor mai crește puțin temperaturile, însă mercurul din termometre nu va depăși 18 grade. Asta datorită vortexului polar care a venit dinspre nordul continentului. Vestea bună este că vremea rea nu ține mult. De marți, se va încălzi, iar temperaturile vor fi ușor peste normalul perioadei.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Vacanță în podgorie. Turiștii pot lua parte la culesul strugurilor

Am și o veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă. În Poiana Brașov au început pregătirile domeniului schiabil, au fost testate tunurile care produc zăpadă artificială, au fost montate plasele de siguranță, iar unele porțiuni din pârtii care erau deteriorate au fost reparate. Doar vremea trebuie să se răcească suficient de mult pentru ca masivul Postăvarul să fie colorat în alb.


Deocamdată, atât de aici, la revedere!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI