Jocurile online au mai multe moduri de joc, inclusiv meciuri multiplayer bazate pe sesiune, lumi virtuale cu multiplayer masiv și experiențe interconectate pentru un singur jucător. Inclusiv jocurile de cazino la început trebuiau instalate pe gadget ca apoi să poată fi jucate.

În trecut, pentru jocurile în rețea, era nevoie de un centru de date pentru funcționarea infrastructurii sub forma unui model client-server. Era necesar un server local, care trebuia configurat și administrat de un specialiști.

De asemenea, a fost necesară o prognoză extinsă folosind hardware preconfigurat pentru a gestiona toate solicitările clienților.

În prezent, multe dintre jocurile existente se pot practica online prin intermediul serviciilor de cloud. Ce este cloud computing? Cloud computing este deja peste tot în jurul nostru și cu toții îl folosim, deși majoritatea dintre noi nici măcar nu suntem conștienți de asta.

De fiecare dată când scrieți și trimiteți un e-mail, creați un document Google Drive, vizionați filme sau seriale online, jucați jocuri pe Facebook sau utilizați rețelele sociale, Pocket sau Canva, să știți că o faceți prin tehnologiile cloud. Deci, cu cloud, puteți accesa servicii și programe care odată trebuiau să fie instalate pe propriile calculatoare, astăzi poți fi accesate din orice locație unde aveți o conexiune la Internet funcțională.

Viitorul în iGaming: tehnologia Cloud

Viitorul în iGaming: tehnologia Cloud

[Sursa foto: Pexels]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Printre alte servicii pe care le puteți folosi în rutina ta zilnică cu ajutorul tehnologie cloud se regăsesc și cele de gambling. Astăzi, vă puteți încerca norocul la diferite jocuri din cadru cazinourilor online fără a fi nevoiți să le instalați pe gadgeturile voastre. Există numeroase avantaje ale cloud computing-ului pentru cazinourile online de care se pot bucura jucătorii.

Avantajele cloud computing în iGaming

Importanța datelor cu caracter personal pentru economia digitală este enormă.  Cele mai mari companii din lume colectează volume mari de date personale ale oamenilor din întreaga lume, iar acestea trebuie protejate pentru a nu ajunge pe mâna hackerilor care le pot folosi în scop negativ.

Confidențialitatea și securitatea datelor

Grație tehnologie de cloud, datele cu caracter personal ale oamenilor pot fi colectate rapid și stocate în deplină siguranță. Totodată, pe lângă datele cu caracter personal, pot fi stocate și date despre comportamentul oamenilor și implicit al jucătorilor de gambling.

Ca un plus față de confidențialitatea sporită, partea de partajare a informațiilor înseamnă că totul rămâne între jucători și cazino, inclusiv câștigurile.

Posibilitatea de a juca pe mai multe dispozitive

Când vine vorba de partea financiară a procesului de partajare a informațiilor, putem observa cum funcționează cazinourile online. Astăzi, jucătorii pot accesa jocuri online, pot face o mică depunere și nimeni nu va ști despre asta. Cu atât mai mult, aceste procese pot fi făcute de pe diferite gadgeturi, fără ca oamenii să fie nevoiți să instaleze programe dedicate. Puteți să vă conectați de pe desktop, tabletă sau smartphone direct în contul vostru de joc și totul va fi la fel.

Conceptul este larg acceptat de cazinourile online din întreaga lume, astfel încât cloud computing aduce un beneficiu suplimentar tuturor utilizatorilor.

Nu numai că puteți începe un joc aproape imediat, dar această tehnologie le permite și jucătorilor să evite descărcarea de actualizări pentru jocuri și astfel să-și deterioreze experiența de joc, care a fost frecvent în trecut.

Tranzacții sigure în timp real

Când jucătorii accesează cu încredere cazinourile online, aceștia vor la schimb servicii de calitate și aici vorbim de jocuri de ultimă generație, posibilitatea de a practica jocuri de masă cu dealeri live, dar și suport tehnic 24/7, posibilitatea de a plasa pariuri în timp real și de a efectua depuneri și retrage aproape instant.

Tehnologia cloud a facilitat dezvoltarea și implementarea celor menționate mai sus, inclusiv când vine vorba de tranzacții sigure cu bani.

Dacă o tranzacție nu este asigurată de cele mai recente protocoale pe care cloud-ul este capabil să le producă, jucătorii ar căuta să-și încerce norocul la alte cazinouri online.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Brandurile mari din lumea gamblingului, care vizează un public mai mare, pur și simplu nu își pot permite un astfel de risc. În consecință, sunt dispuși să-și transforme operațiunile online în cloud pentru a păstra jucătorii existenți și pentru a-i atrage pe cei începători.

Practicarea jocurilor live cu dealeri reali

În lumea jocurilor online, cazinourile online cu jocuri live sunt apogeul. Acest tip de jocuri pe bani reali poate oferi cea mai bună experiență și cea mai apropiată de forma tradițională de divertisment. Înainte ca tehnologia cloud să-și facă simțită prezența, jucătorii au fost nevoiți să descarce diferite aplicații pe propriile gadgeturi pentru a se bucura de acest mod de joc. Însă asta nu ar fi fost o problemă dacă respectiva tehnologie avea nevoie de telefoane și calculatoare puternice, cu plăci video dedicate și procesoare de ultimă generație.

Concluzii

Serviciile de cloud computing permit cazinourilor online și altor companii din industria jocurilor online să ofere servicii de calitate. Furnizarea de software de cazinou ca serviciu cloud facilitează crearea unei arhitecturi redundante pentru a vă bucura de jocurile de cazinou online.

O astfel de arhitectură poate gestiona atât sarcinile de lucru supradimensionate, cât și timpii de nefuncționare limitați. Cloud-urile au ajutat cazinourile online să devină mai eficiente și mai disponibile pe mai multe dispozitive, ceea ce crește, în general, experiența de joc, câștigurile jucătorilor și veniturile cazinourilor.

La fel ca multe alte industrii- de la construcții și asistență medicală la servicii financiare și transport- industria jocurilor de cazinou caută să profite de transformarea digitală. Pe măsură ce jucătorii caută noi modalități de a obține câștiguri serioase, cazinourile online și pariurile sportive permit un nou tip de mecca a jocurilor care înlocuiește jocul de lumini din Las Vegas cu lumina albastră a computerelor și a smartphone-urilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si