Locatia nu este departe de Bucuresti, ci la Snagov, la 40 de kilometri de Capitala, unde Mizil detine o proprietate. Iubitor de animale, protagonistul nostru are in curtea sa din zona exclusivista de langa metropola, cinci caini, de care are foarte mare grija.

Ca sa se asigure ca patrupedele sale sunt bine intretinute si cand el nu se afla langa ele, omul de afaceri si-a angajat un barbat care le hraneste, le perie si curata in urma lor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

Mizil are o casa cu doua niveluri, chiar pe malul lacului, intr-o zona ravnita de foarte multi milionari si, chiar daca vila sa nu este somptuoasa asemenea "palatelor" lui Columbeanu, Truica sau Videanu, resedinta de vara a proprietarului de restaurante este cocheta, decorata cu bun gust si spatioasa.

 

Sufrageria afaceristului este insa camera care atrage atentia tuturor.

Este decorata cu tablouri, multe dintre ele pictate chiar de Serghei, si cu sculpturi printre care si bustul lui Paul Niculescu-Mizil, tatal simpaticului om de afaceri. Una dintre picturi valoreaza in jur de 200.000 de euro, dar este bine ascunsa de ochii curiosilor.

Citeste si: Teodor Melescanu locuieste in vila de 586 de metri patrati a sotiei! Uite cum arata locuinta familiei noului ministru de Externe

In fiecare weekend cu vreme prietenoasa, afaceristul isi invita la Snagov familia si prietenii apropiati, incinge gratare si da petreceri de pomina despre care vorbeste toata suflarea mondena.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si