Tudore Toader detine mai multe imobile in zona Copou din Iasi, bunuri care in acte apartin fiului sau, Ionut. Ministrul Justitiei a provocat si un adevarat scandal politic intre partide, in Consiliul Local Iasi, atunci cand a solicitat un PUZ pentru constructie. Se intampla in 2008, cand profesorul Toader era judecator la Curtea Constitutionala si fusese avocatul catorva lideri PNL (PNL era in alianta cu PSD la acea vreme) care erau judecati pentru coruptie.

Presa vremii relata faptul ca a fost un adevarat razboi intre consilierii PSD si PNL pe de-o parte si cei ai PD-L pe cealalta, pe tema autorizarii ridicarii acestei contructii intr-o zona istorica a Iasiului. „Noi am votat impotriva acestui PUZ. Nu a indeplinit multe cerinte legate de inaltimea cladirii sau de locurile de parcare. In consecinta am votat importiva, dar proiectul tot a trecut”, declara in 2008 consilierul PD-L Daniel Oajdea pentru bzi.ro. Conform jurnalistilor, in timpul sedintei a interevnit insusi primarul Gheorghe Nichita, care a solicitat aprobarea rapida a proiectului.
Constructia in sine a cladirii a declansat un adevarat scandal printre vecini, daca ii credem pe aceeasi jurnalisti de la bzi.ro.

Se pare ca Toader a intervenit cu utilaje grele pentru spargerea unei platforme de beton, care a declansat un adevarat cutremur in zona. Vecinii s-au alertat si s-au luat la cearta cu muncitorii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In fine, casa a fost ridicata si este cea mai semeata constructie de pe strada. In 2013, familia Toader a cumparat si casa de langa aceasta, proprietar in acte fiind fiul ministrului. Imobilul a apartinut unei batrane care a decedat, iar urmasii acesteia au vandut mostenirea la doar doua saptamani dupa moartea femeii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si