"A strigat foarte tare si a spus: doua saptamani vin sa va iau si mami merge la puscarie 22.35

Antonio Martin Gonzales -  Justitia mi-a dat mie dreptate, atat in Spania, cat si in Romania.

"Cea mica spunea azi noapte "mami, nu dormi, mami, ca sa nu ma ia din somn.

"

Pe Simona, scena petrecuta in casa a marcat-o ingrozitor. Flancat de avocata si de un executor judecatoresc, tatal fiicelor sale a venit sa le ia si sa le duca in Spania.

Antonio Martin Gonzales -  Simona, acum doi ani, mi-a furat 80 de mii de euro si cele doua fiice. 80 de mii de euro si cele doua fiice, pe care le are aici, masina, si tot. Nu s-a multumit doar cu banii, a trebuit sa ia si fetele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Razboiul parintilor a inceput cu ani in urma, cand romanca, satula de umilinte, dupa cum sustine, a hotarat sa se desparta.

"El statea cu amanta, am fost obligata sa stam 3 luni de zile in acea casa sa le schimbam lenjeria, sa faca mancare, poenrtu ei. la un moment dat nu am mai rezoistat", spune Simona.

Si a plecat. Cu tot cu copii si cu acordul tatalui celor doua fetite scris pe o hartie in fata unui notar, spune mama.

Abia cand ar fi cerut custodia fetelor, ieseanca ar fi aflat ca este data in judecata pentru rapire internationala.

"Drepturile copilului. Atat vreau sa se vada. De ce nimeni nu vede si acesti copii? De ce nu? Vor sa stea la mama, sunt bine", spune mama.

Simona e convinsa ca, de fapt, lupta pentru copile se duce pentru un alt motiv:

"Este o presupunere de a mea ca vrea sa scape de dosarul penal pe care l are in Spania. El mai are doi copii pe care i-a abandonat".

Barbatul a fost condamnat la inchisoare pentru o frauda imobiliara de zeci de milioane de euro si, de curand, a iesit cu cautiune din inchisoare.

Pentru ca revederea cu tatal a fost traumatizanta, cele doua vor ramane, deocamdata, la mama.

"Fetele nu mai pleaca? Ne intoarcem, ne vom intoarce. Nu, fetele nu mai pleaca. Ce s-a intamplat Nimic, fetele au nevoie de timp ca sa se pregateasca, va duraa cam o luna, doua, ca sa le consilieze un psiholog, ca sa poata veni cu mine.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si