Vincent Cassel, cunoscutul actor de la Hollywood, a devenit tată pentru a treia oară. Acesta mai are două fete, Leonie, 9 ani, și Deva, 14 ani, din căsătoria cu actrița italiană Monica Bellucci. Cei doi actori s-au cunoscut în 1996, în timp ce filmau The Apartment, și s-au căsătorit în 1999. Au divorțat în 2013, după 14 ani de căsnicie.

Citeste si: A născut și deja pozează în ipostaze fierbinți! Românca măritată cu deținătorul Statuii Libertății, vacanță de vis

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În 2016, Vincent a început o relație cu modelul Tina Kunakey. Cei doi s-au căsătorit anul trecut în august, în Bidart, Franța, în cadrul unei ceremonii intime. Sarcina Tinei a fost confirmată pe 1 ianuarie, la doar patru luni dupa nuntă, când cuplul a decis să împărtășească vestea cu fanii. 

Actorul din Black Swan a împărtășit vestea apariției celui de-al treilea copil (primul cu Tina Kunakey) pe Instagram, postând fotografia unei cascade dintr-o pădure tropicală, alături de textul: „Amazonie s-a născut.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si