Primavara incepe din gradina domnului Aurel, un pensionar din Timis. La cele 12 grade cu plus, gingasele flori s-au grabit sa apara, in ciuda datei din calendar.

Pe cat de frumosi sunt, pe atat de firavi, asa ca norocosul gradinar se teme ca ploaia din ultimele ore ii va distruge ghioceii.

"S-a incalzit. Ghioceii au scos clopotelul afara.

Ala este ca lumea, nu stiu daca mai ingheata. Dar pomii, daca au deschis bobul si floarea, nu o sa mai avem fructe", spune un agricultor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Si bobocii de magnolie par sa aiba viata scurta.  Daca va veni inghetul mult anuntat, zilele acestea, de meteorologi,  risca sa nu-si mai revina.

Ei imediat au pornit si ne arata ca, sa speram, vine primavara cat de curand. Ce a inmugurit? Aici avem un piersic, acolo sunt ciresi.

Pana si pomii din livada au inmugurit, buimaciti de primavara timpurie.

Agricultorii spun ca e semn rau si se plang ca ar putea pierde toate culturile de toamna. Exista riscul ca orzul, orzoaica, rapita si graul sa fie distruse complet de inghet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si