Close sidebar
Close sidebar

Vineri, 13, zi cu noroc pentru Gigi Becali! Curtea de Apel i-a dat dreptate afaceristului in procesul cu Casa de Asigurari de Sanatate Ilfov! Latifundiarul fusese somat sa plateasca 320.000 de euro!

Gigi Becali a ajuns la capatul unui proces complicat, in care s-a judecat cu statul.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum doi ani, in perioada in care se afla incarcerat, Gigi Becali a primit si vestea ca ar trebui sa achite 320000 de euro, suma fiind restanta latifundiarului la contributia pentru fondul Casei de Asigurari de Sanatate Ilfov pentru perioada 2009-2012. Demersul CAS Ilfov se baza pe faptul ca Becali vanduse cateva terenuri, pentru care ar fi trebuit, se pare, sa achite un procent anume si catre CAS.

Dupa ce a declarat sus si tare ca nu va achita nimic, pentru ca nu ar fi beneficiat de nici o asigurare medicala in inchisoare, Becali si-a pus avocatii la treaba si, dupa mai multe termene in care dreptatea a oscilat de fiecare parte, a invins vineri, 13 mai, la Curtea de Apel, asa ca cei 320000 de euro solicitati latifundiarului raman doar o iluzie pentru Casa de Asigurari de Sanatate Ilfov.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI