Vineri, 12 august, începe Summer Well, ultimul mare festival al anului. Zeci de artiști consacrați vor urca pe cele patru scene amplasate pe Domeniu Știrbey de la Buftea.

Ce surprize vor fi la festival

Summer Well se desfășoară în perioada 12-14 august.

Cinematograf în aer liber,  plimbări cu tiroliana, experiențe multimedia, live cooking, expoziții vestimentare cu vânzare și de artă, baruri, puncte de servire culinară și discoteci au fost organizate în interiorul domeniului.

Arctic Monkeys, una dintre cele mai în vogă trupe de indie pe întreg mapamondul este cap de afiș.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Tragedie la malul mării. Un tânăr s-a înecat în Costinești. Este a patra victimă din ultimele zile

„Facem în fiecare an eforturi să aducem în premieră artiști importanți pe scenele festivalului. Faptul că Arctic Monkeys vor cânta anul viitor la Summer Well reprezintă un eveniment muzical major al verii viitoare și răspunsul la cerințele venite de-a lungul anilor din partea publicului nostru. În orice sondaj pe care l-am făcut în ultimii ani, Arctic Monkeys au fost mereu artiștii de pe primul loc în topul preferințelor.”,

a spus John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

Cum se va face accesul

Pentru Summer Well 2022, organizatorii pun la dispoziție o linie de autobuz special, costul unei călătorii fiind de 20 de lei dus-întors. Primele autobuze vor pleca din zona Piața Chibrit la ora 12.00, la un interval de 15 minute, ultimele la ora 05.00.

Citeste si: Preotul care consideră că UNTOLD este o binecuvântare: „Bucurie sinceră, venită din ceruri”

Accesul în festival se va face din str. Oltului, în următoarele intervale orare: 14:00- 22:00 (vineri) și 12:00- 22:00 (sâmbătă și duminică). Porțile festivalului se vor închide în fiecare seară la ora 04:00.

Citeste si: VIDEO- Prima zi a festivalului UNTOLD. Între ce ore se face accesul la festival

Disponibilă atât pe App Store, cât și Google Play, aplicația Summer Well conține toate informațiile necesare pe parcursul festivalului: program pe zile, harta, listă food & drinks, opțiuni de entertainment și chiar biletele de acces achiziționate de pe summerwell.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si