Încercata fată este în culmea fericirii atunci când îl întâlnește, întâmplător, pe Esat, tânărul de care este îndrăgostită.

Cum mereu a sperat ca acesta să fie partenerul său de viață, iată că o întâmplare tragicomică va face ca acest lucru să se adeverească, chiar dacă doar pentru câteva secunde.

Când Gulben și Esat se întâlnesc, Hikmet crede că acesta a venit să îi pețească fata și insistă ca acest demers să se realizeze imediat.

Aflat într-o sițuație neașteptată, Esat va decide că este momentul să facă ”marele pas”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul în care o turistă este înghițită de o groapă adâncă de 8 metri. Salvatorii i-au găsit doar pantofii- antena3.ro

Naci reușește să facă un pas important în demersul său pentru ”vindecarea” femeii iubite, iar cei doi vor petrece momente de neuitat, departe de ochii lumii.

Pe de altă parte, Safiye nu contenește să intervină în viața de cuplu a fratelui său, iar Inci este la un pas de pleca din casa soțului său.

Nu ratați în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si