Close sidebar
Close sidebar

”Vinovați de iubire”, episod nou: Han, tot mai ”neputincios” în fața destinului

În această seară, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat de la ora 22:30, la Kanal D, fanii îndrăgitei producții îl vor regasi pe Han tot mai ”neputincios” în fața situațiilor dramatice prin care el și familia sa sunt nevoiți să treacă.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Han simte că nu mai are putere să rezolve problemele prin care trec surorile sale, iar tatăl său, care îi înțelege suferința uriașă, îl sfătuiește să plece departe, cu Inci, să se ”salveze” din drama permamentă pe care o trăiește familia lor.

Safiye continuă să îi persecute pe toți cei din jur, iar Neriman devine, din nou, victima manifestărilor acesteia. În toate aceste probleme pe care familia Derenoglu le întâmpină zi de zi, Inci găsește puterea de a rămâne alături de soțul său și de a ajuta familia acestuia, ori de câte ori situația o impune.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Han este dispus să facă tot ce poate pentru a nu o pierde pe Inci, singura care îi poate oferi, prin dragostea ei, o șansă către o viață normală.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod emoționant din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI