Esra încearcă disperată să îl contacteze pe Esat însă chipeșul tânăr este de negăsit.

La polul opus, Gulben nu încetează să se gândească la bărbatul iubit, Esat, însă, cu fiecare zi care trece, încercata tânără își pierde speranța că vor putea avea un viitor împreună.

Vinovați de iubire, episod nou: Neriman, mărturisire dureroasă pentru Han

Safiye continuă să facă presiuni în ceea ce privește relația dintre Neriman cu Ege, iar Han ajunge la limita răbdării din cauza atitudinii surorii sale mai mari.

Han este decis să meargă cu Neriman la un medic de specialitate, pentru a ajuta la însănătoșirea acesteia, după ce aflat că mezina familiei își provoacă răni, din cauza stresului greu de suportat, din familie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Inci va avea parte de o surpriză atunci când Cuneyt, fostul său șef, vine în fața acesteia cu o propunere profesională. Inci nu știe însă că Han, din dorința de a o proteja, este cel care a făcut demersuri în fața fostul ei șef, pentru ca acesta să îndrepte o greșeală facută în trecut.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță 

Ce mărturisire dureroasă îi va face Neriman fratelui său și, ce dramă teribilă urmează a trăi Gulben, puteți afla în această seară, de la ora 23:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si