„O altă colegă ne-a părăsit, era o fată deosebită!”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de o româncă, într-un anunț făcut pe un grup în care se află mai multe badante românce din Peninsulă.

Citește și: EXCLUSIV: Mari companii austriece taie lemn din pădurile din România, în mod ilegal/ Romsilva: ”În pădurile de stat, s-a înregistrat anul trecut un volum al tăierilor ilegale de 41.631 metri cubi”

Violeta Boricean era originară din Întorsura Buzăului, județul Covasna și lucra de mulți ani ca badantă la Pietrasanta, regiunea Toscana din Italia. Vestea că aceasta s-a stins din viață a adus multă tristețe printre colegele de breaslă.

Durere fără margini în comunitatea de badante românce din Italia

În urma veștii șocante, sute de românce, îngrijitoare în Italia, au comentat postarea cu anunțul morții Violetei Boricean. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele emoționante de rămas-bun:

Violeta s-a stins din viață după ce a lucrat o viață întreagă ca îngrijitoare în Italia. Românca a fost omagiată de colege

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Ionuț, fostul polițist care i-a dat foc mașinii fostei iubite, a trimis un nou mesaj de amenințare: „M-am tuns ca să nu mă recunoască poliția”

„Păcat… mare păcat, știm când plecăm la muncă departe de familie, dar nu știm când ne întoarcem și cum ne întoarcem”.

„Dumnezeu s-o odihnească în pace! Păcat, stăm printre străini și nu mai avem timp să ne bucurăm măcar un pic la noi acasă. Condoleanțe familiei!”

Mesajul de mulțumire al unui italian dedicat unei îngrijitoare românce: "Nu voi uita niciodată ce ai făcut pentru mama mea"

Incredibil! O îngrijitoare româncă a primit un mesaj emoționant din partea unui italian. Textul a devenit viral pe grupurile dedicate femeilor din România care practică această meserie în Italia.  

Citește și: Sfârșitul cutremurător al lui Gabriel, un băiat de doar 19 ani care a căzut cu mașina într-un canal. Fratele lui a sărit în apă să-l salveze: „Era un băiat de aur”

"Acesta este mesajul unui italian către badantă după ce mama lui a murit. Asta se întâmpla înainte de sărbători. Badanta este prietena mea. Sunt mândră de așa oameni," a dezvăluit românca care a făcut public mesajul pe rețelele de socializare: 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Dragă Maria, nu am cuvinte sa iti multumesc pentru ceea ce ai facut pentru ea si pentru noi. Dacă ți-aș cunoaște limba, aș putea să o fac mai bine, dar suntem popoare înfrățite și cred că ne vom înțelege oricum.

Ți-ai depășit cu mult îndatoririle de muncă și dacă aș fi avut o soră mi-ar fi plăcut să fii tu. Ai făcut foarte multe lucruri pe care nu le voi uita și pentru asta îți spun MULȚUMESC. Crăciun fericit ție și tuturor celor dragi," i-a scris româncei fiul bătrânei de care aceasta a avut grijă până s-a stins din viață.

Citește și: Un TIR încărcat cu butelii de voiaj s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe raza localității Vadu Moldovei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si