„Unul dintre cei mai mari sustinatori ai Presedintelui Romaniei in spatiul public, este dl. Rares Bogdan, asta in conditiile in care dl. Klaus Iohannis este cel care a suspendat drepturile si libertatile fundamentale ale romanilor, cauzand astfel falimentul economic, distrugerea capitalului autohton si un somaj ridicat, nenorocind milioane de oameni adusi in pragul saraciei sau al disperarii!

Citeste si: Cum arată acum Taksim, una dintre cele mai aglomerate zone din Istanbul, filmată de concurenții de la Puterea Dragostei

Pe de alta parte dl. Bogdan este si unul dintre cei mai energici critici la adresa Guvernului, desi acesta nu face decat sa puna in aplicare hotararile Parlamentului si ale Presedintelui.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iar toate acestea, in conditiile in care nu accepta un dialog cu persoane avand pareri contrare!

De aceea, il provoc public pe sustinatorul neconditionat al sefului statului la o dezbatere publica, la orice ora si la orice televiziune doreste.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, reacție acidă pe Facebook după ce a apărut cazul bătrânei bătute de fiica ei: „Politia, DGASPC si Primaria au fost sesizate de mai multe ori”

Aveti curaj, dle. Rares Bogdan, va puteti depasi, macar pentru o clipa frica personala?”, a spus pe pagina sa de socializare Viorel Cataramă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si