Close sidebar
Close sidebar

Viorel Cataramă cere Avocatului Poporului contestarea legii stării de alertă

Viorel Cataramă, omul de afaceri care a dorit să se infecteze cu COVID-19, i-a cerut public Avocatului Poporului să conteste la CCR legea care îi obligă pe români să poarte măști.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Obligativitatea purtarii mastii si a termo-scanarii reprezinta o limitare grava a mai multor libertati si drepturi fundamentale! Patriotii romani ii cer Avocatului Poporului (AP) sa sesizeze CCR pentru neconstitutionalitatea Art. 13 din Legea 55/2020.

Citeste si: Un lider PSD a încălcat legea cu pumnul. „Vreţi să ne luăm la bătaie?”- VIDEO

Parlamentul Romaniei, cu buna stiinta si in dispret total fata de cetateni, a delegat catre doi ministri dreptul de a suspenda libertati, desi acest lucru este interzis prin Constitutie!

Trebuie sa constatam cu tristete ca in acest moment, doar AP si CCR mai lupta pentru respectarea drepturilor cetatenilor; judecatorilor Curtii, care in unanimitate dau solutii in acest sens, ar trebui sa li se ridice statui!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Ce înseamnă zona metropolitană și cum putem ieși din localitate. Răspunsul ministrului de Interne

Anularea libertatilor inseamna TIRANIE si SCLAVIE; patriotii vor sa traiasca in LIBERTATE si SUVERANITATE, iar pentru aceste deziderate sunt dispusi sa treaca peste frica personala si sa-si riste chiar viata pentru tara lor!”, a scris Cataramă pe Facebook.

A mers de bună voie în focarul COVID-19

Recent, Viorel Cataramă a mers de bunăvoie într-unul dintre focarele de COVID-19 pentru a se autoinfecta şi a demonstra astfel că virusul nu este periculos. Acesta s-a îmbrăţişat în localitatea Bărbuleşti cu mai multe persoane de etnie romă ce aveau coronavirus.

Citeste si: MAE: Muncitorii români din Germania au primit drepturile salariale

Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a deschis un dosar penal pe numele lui Viorel Cataramă pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce omul de afaceri a mers într-o comună din judeţul Ialomiţa pentru a se infecta cu noul coronavirus.

Cataramă a anunţat că renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, ca să nu prejudicieze imaginea instituţiei, în urma acţiunilor întreprinse în ultimele 10 zile, anume demersul de a se infecta cu coronavirus şi participarea la protestele din weekend, din Piaţa Victoriei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI