Close sidebar
Close sidebar

Viorel Cataramă s-a ținut de cuvânt și l-a dat în judecată pe Alexandru Cumpănașu! Când are loc procesul

Scandalul dintre Cataramă și Cumpănașu a pornit de o dispută în jurul cazului Luizei Melencu, fata dispărută din Caracal.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Scandalul dintre Cataramă și Cumpănașu a pornit de o dispută în jurul cazului Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute din Caracal. În toamna anului trecut, în cadrul unei emisiuni tv, Viorel Cataramă și Alexandru Cumpănașu, pe atunci candidați la funcția supremă în stat, s-au contrat dur din cauza unei filmări realizate în Italia și în care Cumpănașu susținea că s-ar afla chiar Luiza. Cataramă a reacționat dur, mai ales că expertizase anterior filmarea.

Citeste si: Viorel Cataramă cere Avocatului Poporului contestarea legii stării de alertă

Mi se pare incredibil ca cineva să creadă că aceea este Luiza. Eu am făcut eforturi mari să găsesc aceste fete. Intermediarii mi-au spus că fetele nu sunt în Italia. Am ivestigat și nu se poată să obții de unul singur o astfel de realizare fără să apelezi la serviciile statului.

Este tragic să abuzezi de speranțele unor oameni și așa loviți de soartă. Nu poți găsi pe nimeni, aceste structuri sunt bine organizate, nu duce la nimic, decât la cheltuieli inutile. Acea echipă, văzând că nu mai lucrează cu nimeni au vorbit cu domnul Cumpănașu. Interesul lor este să își facă meseria și să câștige bani. Sigur că poți să dai filmul, putem face mii de filme cu femeile românce din Italia, putem crea o emoție, dar nu îți poți bate joc de niște familii.
Alexandru Cumpănașu a știut că fata din film nu este Luiza, știa că eu am investigat, că am expertizat filmul. Tocmai din acest motiv a așteptat până în ultimul moment să prezinte opiniei publice că Luiza ar fi în viață. Acești oameni trăiesc un coșmar de câteva luni de zile. Alexandru Cumpănaşu este un impostor notoriu care s-a cățărat pe suferința unor oameni”
, a declarat atunci Viorel Cataramă.
În replică, Alexandru Cumpănașu a părăsit platoul emisiunii, declarând scurt: ”Nu vreau să vorbesc cu escrocul ăsta!”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Viorel Cataramă nu a lăsat lucrurile așa și s-a ținut de promisiunea făcută chiar atunci, aceea de a-l acționa în judecată pe Cumpănașu. Procesul a fodt înregistrat în aprilie 2020 la Judecătoria Sectorului 4 București, iar judecătorii au stabilit următorul termen pentru 7 iulie anul curent într-o speță în care Cataramă pretinde despăgubiri de la ”pârâtul” Alexandru Cumpănașu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI