Close sidebar
Close sidebar

Viorel Lis, internat in spital. Medicii nu au vesti bune despre fostul primar al Capitalei

Oana Lis trece prin momente dificile după ce soţul ei, Viorel Lis, a fost internat în spital, iar veştile din partea medicilor sunt proaste. Se pare că acesta urmează să fie operat.

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

În urmă cu puţin timp, Oana Lis a făcut public un mesaj prin care le-a dezvăluit prietenilor virtuali că soţul ei se află internat în spital, scrie wowbiz.ro.

"Sunt supărată şi debusolată aşa. Viorel e de câteva zile in spital, trebuie să-şi facă o operaţie de colecist si mă întristează să-l văd suferind. Stiu că e pe maini bune, am încredere, doar e o perioadă mai grea acum. Asa că vă rog pe voi, prietenii virtuali, să-i ţineţi pumnii, cred în energia voastră colectivă că îi va da putere să treacă şi peste asta cu bine! Vă puup! Si vă doresc imunitate, că-i mai bună decât toate!!!", este mesajul scris de Oana Lis.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Evident, prietenii ei virtuali au reacţionat imediat şi i-au transmis o mulţime de mesaje de încurajare.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI