Oana Lis s-a plans mai mereu ca Viorel Lis nu mai are afaceri, ci doar o pensie nu foarte mare, undeva la circa 2.000 de lei. Spre deosebire de multi politicieni de la noi, Viorel Lis traieste modest, intr-un apartament de trei camere, nu conduce masini luxoase si nici nu pleaca in vacante exotice.

Putina lume stie ca Viorel Lis are si o indemnizatie de revolutionar, care se ridica la aproximativ 1.700

de lei. Anul trecut, insa, fostul primar a aflat ca Guvernul a aprobat o pensie speciala pentru luptatorii cu merite deosebite din perioada 1945-1989, care este mult mai mare. Asa ca Lis si-a depus si el dosar in acest sens, dar acesta i-a fost respins.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Asa ca Viorel Lis a dat in judecata Guvernul Romaniei si comisia parlamentara care i-a respins dosarul, in incercarea de a-i obliga sa-i recunoasca meritele si, implicit, banii in plus.

Primul termen al procesului va avea loc luna viitoare si daca va castiga procesul, suma in plus care o va lua poate ajunge pana la 4.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si