Mirela Vaida a anunțat o surpriză pentru public. La 8 luni de la apariția Veronicăi și a lui Viorel Stegaru cei doi au renunțat la apariția televizată. Prezentatoarea show-ului TV a explicat motivul pentru care soții Stegaru se vor retrage la Vaslui.

Se pare că Vulpița și Viorel au fost chemați de soacră la Vaslui. Cei doi au împreună o fetiță de doar câțiva ani. Copila a suportat lipsa părinților, timp de 8 luni, însă acum a cedat psihic.

Pe lângă aceste motive, prezentate oficial de Vaida, oamenii reacționau destul de dur la adresa celor doi soți, în mediul online.

S-a terminat serialul „Vulpița și Viorel”. Publicul și-a luat adio de la cuplul vasluian

Mirela Vaida mai jos, „ce e prea mult e prea mult”. Probabil că audienţele de la Acces direct scăzuseră şi producătorii au decis să renunţe la celebrii Vulpiţa şi Viorel.

„Apropo de viaţă, mai eu de făcut un anunţ şi gata. Sper ca toată lumea să fie fază şi să-l preia. Doamnelor şi domnilor astăzi (n.r. – ieri) este în 7…

Zi sfântă, mâine este Sfântă Mărie, hramul multor biserici. După aia vin Sfinţii Părinţi Ioachim şi Ana. Eu zic că e o zi sfântă de azi. Şi o să vă zic de ce.

Pentru că astăzi, după aproape 8 luni, poate şi mai bine, despre Vulpiţa şi Vioreo pot spune că… Serialul, oficial s-a încheiat.

viorel și vulpița au plecat la blăgești
viorel și vulpița au plecat la blăgești[Sursa foto: google]

Se bucură şi cameramanii… (râsete în platou) Dacă mă întrebaţi pe mine ce mă bucur. Acum vă spun sincer de ce mă bucur. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere.

O dată că ce e mult e prea mult. Nu daţi cu pietre, asta mi-e meseria, asta trebuie să fac. Dar şi dumneavoastră v-a plăcut. Însă… Fiţi atenţi ce s-a întâmplat.

Citeste si: Cum arată femeia perfectă pentru Paul de la Puterea Dragostei?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Nelson Mondialu aruncă bomba! Unde pleacă Livian cu noua iubită

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, sătul de criricile urmăritorilor săi: "Nicicum nu-i bine cu voi!”

A venit doamna Ilinca (n.r. – mama lui Viorel Stegaru). Ea, personal… Cu o maşină… S-a învârtit domnule pe acolo prin Blăgeşti… A nuu, a plecat cu trenul?

Staţi că ma updatează colegii… Şi mai bine! Omenesc, natural şi firesc. I-a luat cu trenul şi a spus Hai acasă! Păi? Amândoi! Veronico, vii şi tu…” a transmis Mirela Vaida.

Viorel și Vulpița au plecat la Blăgești

Prezentatoarea TV a adăugat faptul că a discutat și cu tatăl lui Viorel Stegaru. „Am vorbit cu nea Dumitru (n.r. – socrul Vulpiţei), te iartă, te primeşte. Copilul are nevoie de voi. Cică de două zile plânge de dorul mamei şi al tatălui…

Iar eu mă bucur tare mult că au plecat… Nu, chiar au plecat! O să vedeţi, poate o să mai posteze şi o să vă ţină la curent. S-au dus de bunăvoie.

viorel și vulpița au plecat la blăgești
viorel și vulpița au plecat la blăgești[Sursa foto: google]

Mă bucur tare mult că s-au întors acolo unde copilul îi aşteaptă, unde copilul trebuie dat la grădiniţă. S-au întors de acolo de unde au plecat.

Acolo au o masă, o casă, soacră care să le calce, să le spele de bine, de rău… Au nişte bani puşi deoparte. Au avut parte de o experienţă, domne, cu bune, cu rele…

Au experimentat, n-au pierdut nimic. Au văzut un alt mod de viaţă, şi-au mai schimbat nişte standarde. Le doresc din tot sufletul să fie sănătoşi, să-şi crească fetiţa în armonie şi linişte.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Şi să mai lase şi Veronica gura mică… O să-i mai arunce satul vorbe, o să-i mai arunce şi Ilinca, şi domnul Dumitru. Toate trec. Importante este să înveţe ceva din aventura asta.

viorel și vulpița au plecat la blăgești
viorel și vulpița au plecat la blăgești[Sursa foto: google]

Să fie sănătoşi şi, domne, au făcut-o şi pe asta! Câte Veronici din lumea asta au mai ajuns ele nr. 1 în trending pe YouTube în România, cu 10 milioane de vizualizări?

A fost un fenomen. Gata! S-a terminat, au mers acasă, s-au întors acasă. Repet, au nişte bănuţi, au o experienţă şi să-şi reia viaţa cu bune şi cu rele, să muncească şi să-şi crească copilul (n.r. – Maria) sănătoşi.

Doamne ajută! Asta le doresc”, a spus Mirela Vaida în ediţia de luni a emisiunii Acces direct.

Citeste si: EXCLUSIV! Despărțire de ultim moment în showbiz! Bogdan Mocanu și Andra Volos și-au spus „adio” pentru totdeauna!

Show-ul tv care a devenit istorie a luat sfârșit. Cei doi soți Stegaru s-au întors la Blăgești.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si