. Potenţialele nume sunt Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Ecaterina Andronescu, Şerban Nicolae, Călin Popescu Tăriceanu sau un independent.

”Vom avea un nou congres, la sfârşitul lui iulie sau începutul lui august, unde vom vota canddiatul nostru pentru prezidenţiale, sperăm să fie şi candidatul câştigător”, a declarat, vineri, la Brăila, Viorica Dăncilă.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Mădălinei, fata găsită moartă în Vama Veche! „S-a anulat înmormântarea pentru că ea are urme de violenţă”

Citeste si: Șocant! Un celebru cântăreț de la noi, rănit grav într-un accident de motocicletă! În urmă cu câțiva ani, Kempes era să moară tot pe motor

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina l-a abuzat şi pe un bărbat! Acesta îi cere Mariei Piţurcă daune de 500.000 de lei!

Aceasta a vorbit şi despre sondajele partidului care se fac în această perioadă.

”Pe această listă sunt toţi colegii care şi-au manifestat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale. E domnul Teodorovici, e domnul Fifor, doamna Ecaterina Andronescu, chiar şi Şerban Nicolae.

E trecut de asemenea Călin Popescu Tăriceanu dar şi un candidat independent pe care nu l-am nominalizat, trebuie să le dăm o şansă tuturor celor care vor. Nu am omis pe nimeni din aceste liste. De asemenea, e şi o listă cu liderii formaţiunilor politice că e normal să facem şi această măsurătoare, iar numele meu apare pe această listă”, a mai spus Dăncilă.

Totodată, liderul social-democrat a declarat că în PSD ”nu există o listă neagră”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si