Close sidebar
Close sidebar

Viorica Dăncilă a fost huiduită în Gorj și a renunțat la discurs

Vizita Vioricăi Dăncilă la Novaci a fost una cu peripeții. Premierul a mers în localitatea Novaci, acolo unde autorităţile au spălat chiar şi asfaltul în cinstea vizitei, însă oamenii prezenți au scandat lozinci împotriva premierului.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vioricăi Dăncilă i s-a cerut demisia, iar un bărbat a venit cu o pancartă cu mesajul: „Mi-e ruşine cu Dăncilă!".

Simpatizanții prezenți la eveniment nu au reușit să acopere huiduielile, iar după o jumătate de oră după ce a fost ținută departe de comunitatea din Novaci, Dăncilă a părăsit zona. A plecat de acolo în Polovragi, unde a fost primită cu pâine, sare şi fluieraşi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pe stadionul comunal unde trebuia să aterizeze era în desfăşurare un meci de fotbal, însă după ce acesta s-a oprit, câteva vaci, speriate de zgomot, au pătruns pe teren, iar elicopterul a ajuns la sol după câteva minute în care s-a tot rotit în aer.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI