Close sidebar
Close sidebar

Viorica Dăncilă așa cum nu a mai fost văzută niciodată, declarații uluitoare despre fiul ei: „Pe fiul nostru, Victor, l-am luat din spital când avea doar 5 zile”

Viorica Dăncilă a făcut declarații uluitoare din viața privată, în cadrul unui interviu realizat alături de soț, acasă. Cei doi au înfiat un copil pe când avea vârsta de cinci zile.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul premier a acordat un interviu detașat, alături de soțul ei în care povestit detalii neștiute despre familia lor. „Pe fiul nostru, Victor, l-am luat din spital când avea doar 5 zile. Este, în continuare, cel mai bun lucru pe care l-am făcut în această viață!" a transmis Dăncilă, plină de emoții.

Citeste si: Dăncilă, întrebată dacă un vot pentru ea este un vot pentru Liviu Dragnea: Candidează Liviu Dragnea la ceva?

Viorica Dăncilă așa cum nu a mai fost văzută niciodată, declarații uluitoare despre fiul ei: „Pe fiul nostru, Victor, l-am luat din spital când avea doar 5 zile.”

Soțul ei a ținut să completeze: „Inițial nu am fost de acord. Am discutat împreună că ar fi totuși necesar să ne mai gândim. Suntem tineri, suntem...Dar după ce l-am văzut și l-a adus acasă...niciodată nu m-am mai despărțit de Victor.”

În timpul interviului acordat, soții Dâncilă au povestit cu amănunte despre fiul lor Victor. Soțul candidatei la prezidențiale a spus că inițial nu a fost de acord cu ideea Vioricăi de a adopta un copil.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: Viorica Dăncilă îl vrea consilier la Cotroceni pe Raed Arafat: „Este un om pe care eu îl apreciez”

Citeste si: Viorica Dăncilă, atac dur la Klaus Iohannis: ”E un scandalagiu! Nu ar fi bun nici măcar de…”

„În copilărie tot timpul l-am purtat pe umerii ăștia.

L-am iubit enorm și îl iubesc la fel de mult ca atunci. Este copilul nostru!” a încheiat Cristinel Dăncilă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI