Viorica Dăncilă l-a atacat de mai mult ori pe Klaus Iohannis, de-a lungul campaniei, pe tema caselor câștigate din meditații, încercând mereu sî pozeze în candidatul sărăc și cinstit. Întrebată de casa de la Predeal, prezentată în premieră și exclusivitate pe site-ul WOWbiz.ro, șefa PSD a încercat să salveze aparențele, spunând că imobilul nu este nici acum finalizat.

”Totul se poate justifica. Am fost 9 ani europarlamentar.

(Casa din Predeal, n.r.) este din 1999. Nici acum nu este finalizată construcția”, a declarat Viorica Dăncilă în cadrul unei conferințe susținute la sediul PSD.

Finisaje de 5 stele la casa de la munte a Vioricăi Dăncilă

Imaginile o cam contrazic însă pe Dăncilă. Nu doar din exterior, vila pare impecabilă ci și din interior. Elena Dăncilă, fosta noră a candidatului la prezidențiale a postat o fotografie pe contul ei de socializare în luna aprilie a acestui an (când încă nu se despărțise de fiul Vioricăi Dăncilă) din balconul casei de la Predeal.

Ceea ce se vede este finisajul impecabil realizat din gresie de exetrior de culoare roz (să se asorteze cu pereții exteriori ai imobilului), bârne de lemn masiv pe post de balustradă și lambriuri de lemn realizate care îmbracă stâlpul de susținere al balconului. Toate materialele folosite par de cea mai bună calitate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, în plan secund se vede o grădină îngrijită, cu un gazon în stare excelentă, câteva plante decorative și o alee realizată din dale de exterior în două culori. În final, gardul este și el destul de bine finisat, realizat din cărămidă sau BCA, placat cu piatră decorativă și fier forjat.

Citeste si: Viorica Dăncilă pusă față în față cu socrii. S-a adaptat condițiilor de la țară: ”Am dus-o cu trenul și am luat-o cu căruța de la gară”

Nimic din această imagine nu pare neterminat sau nefinisat. Nici măcar plantele naturale din cele două ghivece de pe balconul Vioricăi Dăncilă nu conduc la ideea că este vorba de un stadiu temporar al lucrărilor la acest imobil.

Conform declarației de avere, Viuorica Dăncilă deține la Predeal o casă cu o suprafață de 417 mp și ampreună la sol de 156 mp.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si