Viorica Dăncilă, premierul României, este un subiect de discuţie inepuizabil în toate mediile sociale. Unii o apreciază şi consideră că este un politician puternic, calm şi determinat, alţii o contestă, o ironizează şi îi numără greşelile de exprimare sau de etichetă făcute la diverse întruniri oficiale.

Citeste si: Tatăl Vioricăi Dăncilă a fost condamnat la închisoare! După 25 de zile în puşcărie, Filimon Nica a fost graţiat de Nicolae Ceauşescu!

Ei bine, prim-ministrul are parte de confruntări, critici şi divergenţe dure pe scena politică însă are un "refugiu" important acasă. Protagonista noastră are o viaţă de familie liniştită, un soţ care o sprijină şi un fiu care o respectă şi o iubeşte enorm chiar dacă nu este moştenitorul ei natural.

Viorica Dăncilă, dezvăluiri despre numărul ei de telefon! "Îl am de 15 ani"

Premierul povestea la un moment dat că, pe lângă familia unită care o susţine întotdeauna, îşi găseşte echilibrul şi în lucrurile vechi, cu valoare sentimentală, care o înconjoară. Viorica Dăncilă nu este adepta schimbării pe plan personal, politiciana declarându-se un om extrem de conservator.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

" Îmi fac vacanţele de ani buni în Maramureş şi Bucovina. Sunt o persoană credincioasă şi merg mereu la mănăstiri, acolo mă "încarc" eu. Am prieteni vechi, loiali, cu care din păcate nu apuc să mă întâlnesc decât la aniversări...În general sunt un om conservator, îmi place stabilitatea...Am acelaşi număr de telefon de 15 ani şi nu o să-l schimb", a spus premierul.

Cea mai puternică femeie din România a vorbit şi despre căsnicia ei.

" Eu cu soţul meu suntem căsătoriţi de 35 de ani. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost mai întâi foarte buni prieteni, el era student, iar eu elevă. Şi acum soţul este cel mai bun prieten al meu", a mai declarat prim-ministrul.

Viorica Dăncilă, singurul politician de top fără conturi pe reţelele de socializare! Vezi de ce le-a închis!

Politicienii au înţeles repede care sunt avantajele utilizării reţelelor de socializare, aşa că şi-au făcut de mulţi ani conturi sau şi-au angajat adevărate echipe specializate în social media să le crească popularitatea.

Citeste si: Familia Vioricăi Dăncilă are acasă o mulţime de animale! Victor, băiatul premierului, este foarte ataşat de pisicile şi de câinii lui FOTO

În România, cel mai apreciat politician în mediul online este chiar şeful statului care, în curând va atinge pragul de două milioane de like-uri. Şi ceilalţi oameni politici de la cârma ţării, cum ar fi Liviu Dragnea sau Călin Popescu Tăriceanu sunt prezenţi pe facebook şi au o mulţime de comentarii.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Singura absenţă notabila ar fi cea a premierului Viorica Dăncilă. Deşi pare de necrezut că şefa Executivului nu are o pagină oficială, ei bine aceasta este realitatea. Prim-ministrul a avut un cont oficial pe vremea când era europarlamentar însă şi l-a dezactivat şi nu şi-a mai activat altul în calitatea ei de premier.

" Mi-am închis contul pentru că era din postura de europarlamentar şi trebuie să îmi deschid altul din postura de premier al României ”, a spus Dăncilă când a fost învestită în funcţia de prim-ministru.

Mai târziu, aceasta a declarat ca după ce le va câştiga încrederea românilor se va gândi să-şi facă o pagină pe reţeaua lui Zuckerberg.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si