Close sidebar
Close sidebar

Viorica Dăncilă, făcută praf de o organizație din România! "JA CHERE doamnă premier Dăncilă"

Premierul României, Viorica Dăncilă, atacată de minoritățile din România.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Activitatea premierului Viorica Dăncilă nu a fost pe placul mai multor români, iar acum, o organizație ce reprezintă interesul minorității roma din România a ieșit la atac.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Într-un comunicat dat publicității, cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor, mai multe organizații de roma din țară au transmis un mesaj ferm. "Cu ocazia Zilei Internaţionale a Romilor, 8 aprilie, mai multe organizaţii de romi din Transilvania- Fundaţia Roma, Gypsy Media, Centrul creştin al romilor din Transilvania, Organizaţia etnică a romilor din România, Asociaţia romilor din Transilvania, Partidul Creştin al Romilor din Transilvania, transmit un mesaj Guvernului şi premierului să demisioneze pe limba romani:

‘JA CHERE doamnă premier Dăncilă’, adică ‘Du-te acasă’. Reprezentanţii romilor sunt nemulţumiţi de faptul că Guvernul României nu a făcut nimic pentru romi şi, mai mult decât atât, nu s-a elaborat o strategie pentru îmbunătăţirea situaţiei romilor", se arată în comunicat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI