Protestatarii au huiduit-o pe Dancila in momentul sosirii si i-au strigat: ”Analfabeta”, ”Marioneta lui Dragnea”.

La Pavilionul Expozitional din Mamaia se desfasoara, vineri, scoala politica de vara a Organizatiei Femeilor Social-Democrate (OFSD). Potrivit programului, la ora 15.00 ar fi trebuit sa soseasca liderul PSD, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila, care, insa, intarzie.

Mai multe persoane s-au strans in fata cladirii unde are loc sedinta, cu intentia

de a protesta in momentul sosirii celor doi. Protestatarii au tricouri pe care scrie ”Fara penali” si mesaje anti PSD, dar si steagul tricolor. De asemenea, au adus un manechin din carton care o infatiseaza pe Viorica Dancila.La scurt timp dupa aparitia protestatarilor in zona, a aparut un echipaj de Politie, cu doi agenti.

Unul dintre protestatari a strigat ”Rusine Politiei”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

”Am venit sa o intrebam pe doamna Dan ce s-a intamplat in data de 10 august.(...) Am vrut sa aduc aminte Politiei Romane ca si-au patat onoarea. Politia si Jandarmeria”, a spus barbatul, jurnalistilor.

Politistii au intrat in Pavilionul Expozitional, iar la iesire, i-au cerut barbatului respectiv sa se legitimeze si l-au verificat in baza de date.

Agentii au spus ca nu vor aplica nicio sanctiune, intrucat barbatul nu a comis nicio contraventie.

Operatiunea a durat cateva minute, dupa care politistii au plecat.

In jurul orei 16.30, la sedinta a ajuns Viorica Dancila, fiind huiduita de protestatarii stransi in fata cladirii.

”Rusine, rusine, rusine sa va fie!”, ”Analfabeta” si ”Sunteti o marioneta! Marioneta lui Dragnea”, i-au strigat protestatarii.

Dancila a fost insotita de Rovana Plumb si Eugen Teodorovici.

In cateva minute a intrat in sala, unde sedinta a fost oprita pentru ca premierul sa fie intampinat la sosire. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si