În zonă, au venit şi jandarmii, pentru că între protestatari şi membrii PSD au avut loc schimburi dure de replici înaintea sosirii Vioricăi Dăncilă.

La sosirea premierului, protestatarii au strigat ”Analfabeta!”.

Citeste si: Fată dispărută în apele Dunării, câutată de pompieri şi scafandri

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Trupul bărbatului care a dispărut în mare după ce a salvat doi copii de la înec, a fost găsit

„Am înţeles că cetăţenii din Constanţa ca şi cetăţenii din alte judeţe vor proiecte, vor respect, dar oamenii aceştia nu ştiu ce e acela respect, nu ştiu ce e aceea discuţie, dialog constructiv, o parte dintre ei, unul dintre ei, nici nu mai ştiu cum îl cheamă că e prea puţin important, am avut o discuţie la Palatul Victoria şi l-am întrebat: ce vrei concret? Îmi povestea de acum 10 ani, că nu ştiu ce a vrut el şi nu i s-a dat. Oamenii pot face diferenţa între bine şi rău. Astfel de oameni, sunt oameni- vedeţi că sunt foarte puţini- sunt oameni care nu au intenţii bune, nici pentru români, nici pentru această ţară.

Dacă aveau intenţii bune, spuneau ceea ce îi deranjează. Din ceea ce am înţeles eu astăzi şi într-o zi atât de importantă pentru toţi pensionarii, faptul că vii să protestezi, eu înţeleg că ei protestează împotriva punctului de pensie”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citeste si: Germania: 28 de persoane rănite, după prăbuşirea unui perete cu ecrane LED la un concert rap

Citeste si: Pensiile cresc începând de astăzi. Valoarea punctului de pensie ajunge la 1.265 de lei

Valoarea punctului de pensie creşte, de la 1 septembrie, cu 15%, respectiv de la 1.100 de lei la 1.265 de lei, odată cu intrarea în vigoare a Legii pensiilor, iar în 2021 va ajunge la 1.875 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si