Premierul Viorica Dăncilă îi transmite felicitări, pe Facebook, lui Mircea Geoană pentru numirea în funcţia de secretar general adjunct al NATO. "Ne bucurăm să fim reprezentaţi în cadrul Alianţei de un român cu vastă experienţă politică şi diplomatică, promotor al legăturii transatlantice şi al integrării euro-atlantice a României", afirmă Dăncilă.

Citeste si: Preotul din judeţul Constanţa cercetat într-un dosar de pornografie infantilă a fost arestat preventiv

Citeste si: VIDEO| Trei ani de la tentativa de lovitură de stat din Turcia! Cei peste 200 de civili care și-au pierdut viața au fost comemorați și la București

"Felicitări domnului Mircea Geoană pentru numirea în funcţia de Secretar General Adjunct al NATO! Ne bucurăm să fim reprezentaţi în cadrul Alianţei de un român cu vastă experienţă politică şi diplomatică, promotor al legăturii transatlantice şi al integrării euro-atlantice a României", afirmă Viorica Dăncilă, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ea îi urează mult succes lui Mircea Geoană.

Citeste si: VIDEO| Mai multe tornade de apa ii inspaimanta pe turistii de la Marea Neagra

Citeste si: O femeie din Botoșani și-a terorizat toată noaptea cei cinci copii amenintând că se sinucide

Mircea Geoană, fost preşedinte al PSD, a fost exclus din cadrul formaţiunii, în 2011, prin votul Comitetului Executiv Naţional.

În 2009, Geoană a candidat la Preşedinţie din partea PSD, intrând în turul al doilea cu Traian Băsescu.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat, miercuri, că Mircea Geoană va fi următorul secretar general adjunct, urmând a-şi prelua portofoliul la jumătatea lunii octombrie.

”Este un avocat ferm al legăturii transatlantice”, a spus Stoltenberg despre Geoană, anunţând că este primul român care deţine această funcţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si