Close sidebar
Close sidebar

Viorica Dăncilă, în campanie cu geacă de sute de euro! Șefa PSD a ales același brand ca Adrian Năstase când a vrut să se sinucidă

Viorica Dăncilă a mers în vizită la stația de pompare de la Păuliș, în campania electorală, cu o geacă de câteva sute de euro.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Viorica Dăncilă ține la etichetă, așa că a îmbărcat, în ultimele zile de campanie, într-o geacă ce costă cam cât un salariu minim pe economie. Este vorba despre o geacă Burberry, un brand cunoscut PSD-iștilor de pe vremea arestării lui Adrian Năstase, când fostul lider al partidului s-a împușcat în gât și a fost scos cu un fular al aceleiași firme în jurul gâtului.

Astfel îmbrăcată, Viorica Dăncilă ar fi putut merge lejer la mall sau într-un club de fițe, însă a ales ca vizită electorală o altă detinație: stația de pompare de la Păuliș, Argeș, acolo unde s-a întâlnit cu mai mulți muncitori. Dăncilă a fost însoțită de Petre Daea, fost Ministru al Agriculturii.

Citeste si: Misterul cravatei purtate de Ludovic Orban la votul din Parlament

Citeste si: Imaginile momentului! Viorica Dăncilă, pe centura Bacăului cu bicicleta. Ce ținută „de plimbare” a ales

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Citeste si: Viorica Dăncilă râde de Ludovic Orban: „Parcă joacă într-un film de comedie”

Dăncilă, în geacă Burberry: ”Avem nevoie de irigații”

”Am participat astăzi la inaugurarea stației de pompare de la Păuliș, județul Arad, una dintre amenajările de irigații care nu au funcționat mai bine de 20 de ani în țara noastră.

Stația, care beneficiază de 7 grupuri de pompe și un canal de 18 km de apă pentru irigat, deservește astăzi 400 de hectare. Ulterior, suprafața irigată va putea ajunge până la 2000 de hectare.

De acest proiect beneficiază atât organizațiile utilizatorilor de apă pentru irigații, dar și fermierii, care ne-au spus că sunt uluiți de faptul că programul de guvernare al PNL nu prevede continuarea programului național de reabilitare a acestor sisteme.

Deși există o nevoie acută de irigații în contextul schimbărilor climatice, PNL a decis să abandoneze un program vital producției agricole. Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când un guvern alege să ignore cu bună știință acest sector, deși consecințele pot fi nefaste pentru agricultura românească”, a scris Viorica Dăncilă pe contul ei de socializare.

Salariul minim net în România este de 1.263 lei iar o geacă Burberry costă, în România, între 400 și 6.000 lei.

Fotografiile cu geaca pe care se vede clar brandul Burberry au fost postate pe pagina oficială de Facebook a Vioricăi Dăncilă.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI