Invitată într-o emisiune live, Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă l-ar graţia pe fostul lider al partidului în cazul în care ajunge preşedinte. Răspunsul premierului a venit rapid: „Doamne fereşte, nici nu se pune problema”, scrie Adevărul.

„Vă dați seama că nu este o decizie a fostului președinte care să ne bucure. Este o decizie care ne întristează, dar nu se va ajunge la acest lucru pentru că noi am făcut totul legal”, a mai subliniat Viorica Dăncilă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ministrul Sănătății le-a vizitat pe 6 femei rănite în accidentul din Ialomița. Care este starea lor

Citeste si: Soțul uneia dintre mamele moarte în carnagiul din Ialomița, declarații sfâșietoare:"Şi i-am zis să aibă grijă de ea, de două ori, şi a zis: hai, mă..."

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a făcut apel la sentinţa Tribunalului Bucureşti prin care i-au fost respinse contestaţiile făcute la Statutul PSD şi alegerea în funcţiile de conducere a partidului a preşedintelui Viorica Dancilă, a preşedintelui-executiv Orlando Teodorovici şi a secretarului general

Mihai Fifor.

Viorica Dăncilă, prim-ministru şi preşedintă a PSD, a fost desemnată, la sfârșitul lunii august, candidat al partidului de guvernămînt la alegerile prezidenţiale.  Decizia a fost luată în cadrul unui Congres Extraordinar al formațiunii, al doilea de la condamnarea fostului lider, Liviu Dragnea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si