Close sidebar
Close sidebar

Viorica Dăncilă pusă față în față cu socrii. S-a adaptat condițiilor de la țară: ”Am dus-o cu trenul și am luat-o cu căruța de la gară”

Viorica Dăncilă a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, alături de soțul ei, Cristinel Dăncilă. Cei doi soți au povestit cum s-au cunoscut și cum a fost prima întâlnire a Vioricăi cu socrii.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul premier a povestit alături de Cristinel Dăncilă cum a fost prima întâlnire cu socrii și drumul cu trăsura până la ei. „Mi-a fost frică când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraș, venită de la oraș. Am dus-o cu trenul și am luat-o cu căruța de la gară. Tată, mamă, vă prezint viitoarea mea soție!” a transmis soțul candidatei la prezidențiale.

Citeste si: Viorica Dăncilă îl vrea consilier la Cotroceni pe Raed Arafat: „Este un om pe care eu îl apreciez”

Viorica Dăncilă pusă față în față cu socrii, s-a adaptat condițiilor de la țară: „Și eu trebuie să fiu la fel”

„Am avut emoții. Îmi bătea inima, era prima întâlnire cu socrii. Am avut noroc și am învățat un lucru: că și eu trebuie să fiu la fel și ca aceeași dragoste pe care am primit-o eu de la socrii mei și aceleași aprecieri, trebuie să le transmit mai departe soției fiului meu!” a afirmat Viorica Dăncilă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Dăncilă, întrebată dacă un vot pentru ea este un vot pentru Liviu Dragnea: Candidează Liviu Dragnea la ceva?

Soțul Dăncilă a precizat în timpul interviului acordat alături de soție, că a fost încântat de faptul că Viorica s-a adaptat repede condițiilor de la țară.

„Prima dată când a intrat în curte, tatăl meu m-a tras deoparte și m-a întrebat dacă eu cred că se va adapta condițiilor de la țară și ce părere va avea când va auzi dimineața măcănitul rațelor. Și i-am zis: Stai liniștit tată, că o să vezi că da!” a mărturisit Cristinel Dăncilă.

Citeste si: Dăncilă: Vă asigur că nu am nicio legătură cu dosarul 10 august. Încercaţi să lipiţi anumite evenimente de mine

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI