O prietenie sinceră și o ocazie unică în viață asta îi leagă pe iubiți artiști Viorica și Ioniță de la Clejani, de starul hollywoodian Johnny Deep. Cei 3 se cunosc de peste 2 decenii, iar relația dintre ei este tot mai strânsă, de la an la an. Recent, vedeta de peste Ocean le-a făcut celor 2 români o propunere inedită: un rol în filmul „Modi”, o peliculă despre viața pictorului Amadeo Modigliani, al cărui regizor este chiar Johnny Deep.

Citește și: VIDEO- Festivalul de Film de la Cannes a început. Evenimentul a fost deschis de un film cu Johnny Deep

Ioniță de la Clejani, artist: „A fost cumva ca o trecere într-o altă lume, o lume a Parisului din 1916 cu lumină difuză și am cântat cu Viorica pentru Amedeo Modigliani și pentru prietenii lui, lumea filmului este o lume fascinantă.”

Cei doi artiști și-au interpretat, practic, rolul din viața reală căie au intrat în pielea unor muzicieni cunoscuți în Franța Primului Război Mondial. Scena lor a fost scurtă, dar de impact, iar impresiile sunt puternice.

Ioniță de la Clejani, artist: „Într-o scenă care se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris și vreau să spun că suntem încă în acel film.

Am venit acasă, dar suntem acolo cu costumația pe care noi am avut-o făcută de una dintre cele mai mari creatoare de costume de film, care a făcut și costumația filmului „Pirații din Caraibe.”

Filmul „Modi” a strâns nume celebre din industria cinematografică

De altfel, întreaga experiență din lumea filmului a fost una memorabilă. Filmată la Budapesta, pelicula „Modi” a reunit nume celebre din industria cinematografică, iar timp de 4 zile artiștii noștri au respirat același aer cu Al Pacin-, care are un rol principal în film.

Ioniță de la Clejani, artist: „Îl întâlnești pe marele Al Pacino, stai de vorbă cu marele actor Johnny Deep, e o lume mult prea mare, e o lume doar să visezi să poți ajungi acolo, să poți să ajungi între ei, să poți să cânți pentru oamenii aceștia, să prezinți muzica ta, e prea mult. La cât sunt de mare acești oameni, un lucru pe care pe mine mă înnebunește, atât de modești, aceștia sunt oameni în adevăratul sens al cuvântului, o modestie de te îngrozește.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aventura trăită de cei doi artiști pe platourile de filmare a venit ca o încununare a prieteniei strânse dintre Ioniță, Viorica și Johnny Deep.

Citește și: Ramona de la Clejani a fost bătută cu o bâtă în timpul unui concert: „Mi-e teamă pentru viața mea”

Ioniță de la Clejani, artist: „Când i s-a făcut stea pe celebrul bulevard, noi am cântat.

Ne-a invitat să cântăm și el mi-a făcut mie cadou un acordeon. Acordeonul pe care îl am acum este cadou de la Johnny Deep. Am grijă să nu se zgârie.”

Pentru că sunt, deja, ca o mare familie, nu e de mirare că starul de la Hollywood ascultă cu cea mai mare plăcere muzica cântată de artiștii din Clejani.

Ioniță de la Clejani, artist: „Nu are o piesă preferată de la noi din program. La care se simte bine? I-am cântat mai multe piese. I-a plăcut foarte mult bordeiaș, bordei, bordei. Are molofie, are ritmică. I-am cântat bobarlica și i-a plăcut. A învățat câteva cuvinte. L-am învățat câteva cuvinte în românește și țigănește. Știe sukar, știe bună ziua.”

Anul acesta a fost un an extrem de aglomerat, dar în același timp plin de realizări pentru cei doi artiști români. Și-au dorit să ajungă la publicul tânăr și au reușit să facă acest lucru printr-o serie de colaborări unice cu reprezentanți ai noii generații de artiști.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ioniță de la Clejani, artist: „Vorbim despre Jador. Este un băiat, un tânăr interpret iubit de public. Cum ajungi cu muzica tradițională la publicul lui? Invitându-l pe Jador să cânte o piesă tradițională, o piesă cu Viorica. A răspuns pozitiv. L-am întrebat vrei să cânți din repertoriul Vioricăi. Bobarlica. Ok, hai.”

Viorica și Ioniță formează un cuplu extrem de sudat de mai bine de 3 decenii. Cei doi sunt o echipă imbatabilă atât acasă, cât și pe scenă, unde stârnesc emoție cu fiecare apariție. S-au bucurat mereu de dragostea publicului și sunt fericiți că viața le-a oferit oportunități unice de o viață.

Ioniță de la Clejani, artist: „Am fost plecați în turneu, dar n-am stat mai mult de 30-45 de zile maximum, după care am revenit în țară. Asta am făcut după deja 1990, după Revoluție. Am fost printre primii care am avut șansa să plecăm și să avem succes de-a lungul timpului.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si