Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Virus periculos transmis de căpușe

Este vorba despre virusul ALSV, descoperit în urmă cu șase ani în China. Acum cercetătorii nemți au constatat că virusul s-a extins și în Europa, în țări precum Franța, Finlanda, Elveția și mai nou, Germania.

Redactia Stirile Kanal D,

Virus periculos transmis de căpușe [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform specialiștilor, odată contactat acest virus, el este urmat de simptome asemănătoare, gripei.

Căpușele devin un pericol

Iernile blânde și verile tot mai călduroase sunt în beneficiul căpușelor, așadar trebuie să fim extrem de atenți. Cea mai răspândită boală transmisă de căpușe este boala Lime, care poate fi tratată cu antibiotice dacă este descoperită în faze incipiente.

Anual peste patru sute șaptezeci și cinci de mii de români sunt diagnosticați sau tratați pentru această boală. De asemenea important de menționat, este că după mușcătură... insecta ar trebui extrasă cât mai repede, sub control medical în primele douăzeci și patru de ore.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Acestea au fost informațiile, la revedere!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI