Prima ninsoare, in Vrancea, a blocat o comuna si trei sate. La miezul noptii, excavatoarele au croit drum prin nameti pentru o femeie bolnava.
 
-Incercam sa scoatem o persoana care necesita dializa, pentru maine dimineata. Utilajele lucreaza si la aceasta ora. 4.17
 
Un alt batran singur a fost scos din casa acoperita cu zapada si dus la rude.

Doar o wola a putut sa ajunga la el si sa-l salveze.
 
Dupa ce au ingropat localitati intregi sub zapada, ninsorile se muta din estul tarii, in vest si-n centru. Meteorologii anunta cod galben aici, in vreme ce la vecinii bulgari e rosu. Autoritatile din Sofia au scos pe strazi sute de utilaje cu ordin clar: la primul fulg, se pun pe treaba!
 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Prapadul anuntat in Bulgaria ar putea veni si la noi- in urmatoarele doua saptamani, un ciclon mediteranean va aduce peste tara noastra ba ninsori abundente, ba ploi torentiale si temperaturi la limita inghetului. Se-anunta, deci, o minivacanta friguroasa, mai ales pentru cei care si-au programat un sejur la munte. Pe crestele inalte, fenomenele extreme vor fi la ele acasa.

Iarna va veni insa cu adevarat abia in a doua parte a lunii decembrie- spun reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie. 

Vom avea temperaturi sub limita de ger, iar de Craciun, zapada cat sa ne ajunga pana la primavara!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si