Sunt scene dramatice surprinse in judetul Neamt, in timpul operatiunilor de salvare. Furia naturii a pus stapanire pe trei localitati si a lasat trei mii de oameni...la mila sortii!

In apropiere de localitatea Icusheshti, salvatorii s-au luptat timp de zece ore cu viscolul pentru a ajunge la mai multe persoane ramase captive in masini, in camp.

Dar furia naturii a facut si victime.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O femeie si in barbat in varsta de 51 de ani au murit, rapusi de ger. In cazul barbatului, sfarsitul a fost cumplit.

In pericol a fost si un copil de numai cinci ani, din Icusheshti. Baietelul avea febra mare, asa ca parintii au chemat ambulanta. Pana la urma, salvatorii au ajuns la copil dupa mai multe ore.

Gerul a alarmat si autoritatile de la Cluj. Ca sa impiedice eventuale tragedii, aseara, politistii i-au strans pe oamenii strazii din Cluj si i-au dus la un centru social.

Acest barbat abia isi mai poate misca picioarele de frig. Este bolnav si nu a mancat de cateva zile, aseara, politistii l-au gasit aproape inghetat pe strada, asa ca au chemat o ambulanta.Medicii l-au transportat de urgenta la spital. Politistii au cautat toata noapte oameni fara adapost pentru a-i salva din ghearele gerului.

Stau si tremur. Nu am dormit nicaieri.

Ma plimb pe strada sa nu inghet de frig stau in miscare si aia este

Si in Capitala, mai multe echipaje medicale, politisti si jandarmi au impartit ceaiuri calde oamenilor strazii care stau prin Gara de Nord.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si