Ei sunt Madalina, Emanuel, Didi, Sara, Rebeca, Ionut, Elisei, Giulian, Ionica, Gigi si David. Opt suflete zgribulite care s-au ingramadit la geam cand ne-au vazut. Ne-au primit cu zambete si caldura, desi mainile si piciorusele lor sunt aproape degerate.

Vremea nemiloasa si viscolul le-au distrus caminul! Vantul puternic le-a smuls acoperisul iar frigul le-a patruns pana in oase.

UITATI DE LUME, IN NAMETI!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Intrebati cum rezista, micutii se pot gandi la un singur lucru: „ne-au inghetat rau picioarele”.

In asa zisa casa locuiesc 12 persoane, intr-o singura camaruta.Iar singura sursa de incalzire este o plita veche la care se ingramadesc sa-si dezghete sufletele. Zapada a pus stapanie pe geamuri, pe pereti chiar si pe paturile micutilor.

Micutii tusesc de doua zile incontinuu si tot ce au de mancare este paine cu zahar.

Mama Ionica spune ca a ajuns la capatul puterilor.Uitati de lume, in plin camp si incercati greu de vreme biata mama se roaga pentru o minune.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si