Prima ieșire a japonezului în lume, sub aspectul unui câine, a atras aproape 4 milioane de vizionări pe YouTube. Bărbatul este deghizat într-un câine din rasa Border Collie  și dorește să surprindă reacția câinilor, dar și a oamenilor.

Din bărbat, în câine

Bărbatul este cunoscut după platformele sociale. Singura identitate arătată lumii este de Toco. În spatele acestui nume, un bărbat japonez iese deghizat în câine, pe străzile din Japonia.

Japonezul s-a transformat într-un Border Collie

Japonezul s-a transformat într-un Border Collie

[Sursa foto: Capturi YouTube]

Toco a anunțat pe canalul de YouTube, cu același nume, că a fi câine este visul din copilărie. Acesta postează pe rețelele sociale poze și videoclipuri cu el, costumat într-un câine din rasa Border Collie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Visul copilăriei, dar și transformarea vieții, l-a costat pe Toco 2 milioane de yeni, adică 12.700 de euro. Costumul de Border Collie a fost realizat în 40 de zile, iar alegerea acestei rase, se pare că se datorează diferenței de talie dintre un om și un câine real.

Citește și: Caz șocant în SUA! Un copil de 5 ani, aflat sub influența drogurilor, și-a împușcat accidental fratele de un an. Bebelușul decedat avea droguri în corp

Este susținut de 40.000 de abonați

Contul de YouTube al lui Toco este urmărit de 38,8 mii de abonați. La videoclipurile postate, Toco are milioane de vizionări.

Pe canalul său, Toco păstrează legătura cu fanii. Acesta îi ține la curent cu noutățile din viața sa, de când a făcut alegerea de a deveni câine. 

"Mă numesc Toco, am vrut să fiu animal și am devenit Collie.

Acest canal vă oferă videoclipuri cu cel mai neobișnuit Collie dintre toți! De data aceasta, ajung în sfârșit să-mi îndeplinesc un vis pe care îl am de când eram mic: să mă transform în câine și să ies la plimbare afara!", este descrierea contului de YouTube al lui Toco.

Citește și: VIDEO- Cătălin Botezatu „colorează” vara cu creațiile sale. „Urmează două prezentări la Sibiu: una la palatul Brukenthal și una pe cel mai lung catwalk din România”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si