Ucrainenii trec prin clipe de coșmar. Rusia vrea să atace capitala Ucrainei timp de 35 de ore, susține primarul orașului, Vitali Klitschko.

Citeste si: Elon Musk vs. Vladimir Putin: Cine ar câştiga o astfel de confruntare?

Declarațiile îngrozesc opinia publică. Anunțul crunt a fost făcut de primarul Kiev-ului- Vitali Klitschko. El afirmă că marți la ora locală 20:00 urmează un asediu asupra Kievului, care va dura până joi la ora 7:00.

Se pare că rușii vor lovi din nou capitala Ucrainei. Klitschko a declarat că mai multe blocuri de apartamente din afara orașului au fost bombardate de forțele ruse.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mesajul tulburător al unui prizonier rus pentru mama sa: „ M-ar putea ucide, dar ei mă protejează. Rusia a comis crime”

„Este interzisă circulația prin oraș fără permisiune specială, cu excepția mersului la adăposturile anti-aeriene. Capitala este inima Ucrainei și va fi apărată”, a declarat acesta potrivit SkyNews.

Ce a transmis Volodimir Zelenski

Zelenski le-a transmis un ultimatum soldaților ruși, în care sunt îndemnați să se predea, afirmând că ultimele discuții de pace par să fi decurs bine.

Citeste si: Președintele Turciei și cancelarul Germaniei, apel comun la încetarea focului în Ucraina

Negocierile vor fi reluate astăzi după ce a patra rundă de negocieri a avut loc luni, însă detaliile vreunui progres nu au fost dezvăluite.

Rusia a anunțat că au fost înregistrate „progrese substanțiale” în urma discuțiilor din weekend, însă atacurile în Ucraina continuă.

Citeste si: „Fiul tău a murit, poţi să-l îngropi!” A aflat că fiul ei a murit pe front, chiar de ziua sa de naștere. Care au fost ultimele cuvinte ale tânărului

Citeste si: O mamă din Ucraina, disperată să-şi găsească fiul de 4 ani, pierdut în timpul evacuării: „Ajutaţi-mă, vă rog, să-l găsesc pe Sasha”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si