Un nou val de aer polar pare să cuprindă România, cu puțin timp înainte de venirea verii. Meteorologul Elena Mateescu a vorbit despre starea vremii din următoarele zile, iar veștile nu sunt tocmai călduroase,  conform playtech.ro

Citește și: VIDEO- Cei trei frați din clanul Fabian, acuzați de crima de la Padina, au fost plasați în arest la domiciliu. Aceștia au organizat un chef faraonic, care s-a sfârșit tragic: un om a murit

vreme rea

Anunțul îngrijorător al meteorologilor despre strea vremii

[Sursa foto: istockphotos]

Vreme rea în următoarele zile

Vremea se pare că este într-o continuă schimbare. Temperaturile continuă să scadă, iar rezultatul va fi răcirea considerabilă a prognozei meteo.

Elena Mateescu preconizează că temperaturile vor fi cuprinse între 13 și 21-23 de grade Celsius, urmând să scadă brusc, până la valori cuprinse între 6-10 grade Celsius, conform sursei citate anterior. De asemenea, există posibilitatea ca în zonele montane precipitațiile să cadă sub formă de lapoviță și ninsoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Sunt așteptate și rafale puternice de vânt, uneori de până la 70 km/h. 

Citește și: Monica a lăsat în urmă lacrimi de durere! Mărturiile șocante ale mamei îndoliate, care și-a pierdut fiica în accidentul din Timiș: "El face închisoare, scapă, dar fata mea putrezeşte în mormânt"

vreme rea

Anunțul îngrijorător al meteorologilor despre strea vremii

[Sursa foto: istockphotos]

" Vorbim de temperaturi minime destul de coborâte, mai ales în zonele depresionare din estul Transilvaniei, unde este posibil să ne apropiem chiar de 0 grade Celsius și să consemnăm posibil și valori negative.

Vor fi condiții de brumă în acele zone

Din punct de vedere al regimului de precipitații, este posibil ca într-adevăr, să mai consemnăm la altitudini mai mari de 1.900 de metri precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, inclusiv intensificări ale vântului.

(În țară se vor semnala – n.r.) viteze la rafală de 45-50km/h în zonele mai joase de relief, iar în zona montană înaltă peste 70km/h", a declarat Elena Mateescu pentru antena3.ro, citat de playtech.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si