Klaus Iohannis le-a adresat elevilor indemnul de a citi, de a invata si de a fi corecti, pentru ca desi pare "mai usor" sa copieze un referat de pe internet decat sa il scrie singuri, corectitudinea din scoala ii va modela ca oameni pe viitor.

" Dragi copii, va indemn pe toti cei de aici si pe sutele de mii de copii care incep astazi scoala sa invatati.

(...) Va indemn sa studiati si sa va urmati cu pasiune visele", a spus presedintele  la festivitatea de deschidere a noului an scolar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Toate bune si frumoase, numai ca, prezenta sefului statului la fata locului a creat cateva probleme in randul parintilor si, in special, a celor din clasa in care Iohannis si-a tinut discursul. Astfel, persoane aflate la colegiu sustin ca, din cauza pazei exagerate si a SPP-istilor, accesul in sala a fost limitat si multi au ramas pe afara. “ Au lasat doar patru-cinci mamici sa fie langa copii, pe motiv ca era aglomeratie si trebuia asigurata siguranta presedintelui.

Taticii  au stat pe culoare, la fel si doamnele care nu au avut noroc”, au dezvaluit surse din incinta unitatii scolare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si