Close sidebar
Close sidebar

Vizitator neasteptat in cotetul Faimosilor! Tocmai se pregateau de somn, cand a aparut... EL! "Pleaca, ma, de aici"

Vizitator neobisnuit in cotetul Faimosilor. Concurentii se pregateau de culcare, cand un sobolan s-a ratacit printre sacii lor de dormit, s-a speriat de ei, iar ei de sobolan.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Giani Kirita, fricos, a luat-o la fuga. Nici Catalin Cazacu nu a suportat sa il vada si s-a facut si el nevazut imediat. Vladimir Draghia, in schimb, a incercat sa gaseasca rozatoarea si sa o dea afara din cotet.

"Eram in discutii nu tensionate, dar eram seriosi, cand deodata zice Bruce: Sobolanul, ba!" Giani s-a urcat pe cutie, m-a lovit pe mine, nu stia pe unde sa mai fuga. De fapt, Giani s-a luptat cu sobolanul", a povestit Geanina glumind.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Am avut un vizitator. Un sobolan mare rau, ziceai ca e dragon. M-am batut cu el. Am ramas bun la alergare de pe vremea cand eram fotbalist", a explicat si Giani Kirita. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI