Un bucureștean a reușit să fotografieze vulpea în timp ce se plimba în mijlocul străzii printre mașini.

Citește și: Incredibil! Cât a plătit un bucureștean pentru o porție de mâncare la Târgul de Crăciun: "Mai bine stai acasă"

Cel mai probabil, animalul sălbatic era flămând și a ajuns aici în căutarea resturilor de mâncare. Acesta nu este singurul caz în care animalele sălbatice ajung în oraș.

Ce ne sfătuiesc medicii veterinari în privința animalelor sălbatice care ajung pe străzile marilor orașe

Specialiștii din medicina veterinară au transmis că ar trebui să fim totuși foarte atenți, cu toate că aceste animale pot părea inițial blânde ori prietenoase cu oamenii, pot fi purtătoare de boli.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat, de 30 de ani, a fost depistat în timp ce conducea maşina sub influenţa drogurilor

”Autorităţile responsabile ar trebui, ulterior, să prindă şi pisicile din zonă, în cazul în care vulpea se va dovedi a fi turbată.

Vulpea în cauză chiar pare să aibă aceste semne de schimbări de comportament, astfel că există şi acest risc”, a declarat medicul veterinar, pentru jurnaliștii de la  dcnews.ro.

Citește și: VIDEO- Spitalele din România se confruntă cu o situație dificilă. Lipsa medicamentelor se resimte în buzunarul pacienților


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si