Conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzău, vizitele vor fi suspendate de la 1 septembrie, măsura fiind impusă ca urmare a creşterii cazurilor de COVID 19.

Citeste si: VIDEO| Asistentă rănită în sala de operații

De la 1 septembrie vizitele vor fi suspendate

,,Începând cu data de 1.09.2021, s-a luat decizia ca vizitele in S.J.U. Buzău să fie suspendate din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19 la nivelul judeţului Buzău.

De asemenea, facem menţiunea că potrivit Ordinului nr. 487 din 9 aprilie 2021 privind managementul în caz de deces al pacienţilor infectaţi cu Sars-Cov 2, pentru pacienţii care se află în stare gravă, diagnosticaţi  cu Covid-19 şi internaţi în secţia A.T.I., vizita se poate face  numai cu un singur aparţinător, cu acordul medicului curant şi avizat de către conducerea spitalului”, transmite SJU Buzău.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În prezent, la Secția Boli Infecţioase sunt internați 18 pacienți, iar in secţia ATI sunt internaţi 3 pacienti.

Citeste si: Raed Arafat, anunț cumplit în ziua CEA MAI NEAGRĂ din valul 4 al pandemiei. "Din păcate..."

Cresc cazurile de covid-19 în Buzău

Sâmbătă, la Buzău au fost raportate 11 cazuri noi de Covid -19, duminică 21, iar luni au fost raportate 8 noi îmbolnăviri.

Citeste si: Doi copii mici, internaţi în stare gravă cu coronavirus. Ce greșeală au făcut mamele lor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si