Chiar si intr-o perioada extrem de dificila din cauza situatiei economice, sociale si sanitare la nivel global, care dureaza deja de mai bine de un an, business-ul cu sediul in Vaslui creste constant, de la an la an, prin sumele investite in dezvoltarea sa.

"Investim in permanenta, in fiecare an avem un buget bine stabilit de investitii, in functie de contextul pietei si de directia dezvoltarii noastre pe termen mediu si lung.

In anul 2019, am inceput un proiect de dezvoltare, mai precis vom construi o noua sectie de productie in cadrul fabricii de la Vaslui. Am primit finantarea in urma cu doi ani, iar in luna iulie a anului trecut am finalizat implementarea. Vorbim despre o linie de semipreparate, carne tocata, mici si alte produse unice in Romania. Investitia se cifreaza la valoarea de 1 milion de euro, in care intra atat echipamentele, cat si partea de infrastructura", a declarat Vlad Ciuburciu.

Vascar este o companie producatoare de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh, ale carei produse sunt comercializate atat la nivel local, in magazinele proprii din regiunea Moldovei, cat si la nivel national (magazine specializate, hypermarket-uri) si international (raioanele cu produse traditionale ale marilor magazine din tari cu comunitati importante de romani).

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Business-ul are o istorie indelungata, care incepe in anul 1984, odata cu infiintarea companiei, sub numele de Industria Carnii Vaslui. Schimbarea numelui cu cel actual a avut loc in anul 1991, primele magazine s-au deschis trei ani mai tarziu, iar privatizarea si primele investitii importante s-au petrecut in anul 2000.

"In anul 2020, in ciuda situatiei economice si sanitare la nivel global, dar si national, nu am inchis niciunul dintre cele 21 de magazine proprii din regiunea Moldovei. Mai mult decat atat, ne-am propus sa crestem numarul acestora, iar in anul 2021 intentionam sa deschidem alte 5 magazine, in aceeasi zona. Pentru noi, la Vascar, este mult mai usor sa controlam si sa administram magazine in regiunea Moldovei, cu cat ne indepartam de sediul central din Vaslui, cu atat este mai dificil din punct de vedere logistic, dar si al mentenantei si controlului. Plus ca, in regiunea Moldovei, beneficiem de notorietate mare, aici ne cunoaste lumea cel mai bine", adauga Vlad Ciuburciu (Vascar).

Vascar este o companie producatoare de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh
Vascar este o companie producatoare de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh

Vascar, investitii semnificative in dezvoltare in ultimii ani

Investitiile importante sunt deja o constanta in ultimii ani la Vascar, mai ales de cand conducerea companiei a fost preluata de Vlad Ciuburciu ca Director General. Astfel, in 2017 acestea s-au cifrat la 1,45 de milioane de lei, in 2018- la 2,685 de milioane de lei, iar in 2019- la 6,9 milioane de lei.

Este vorba despre investitii in infrastructura, echipamente tehnologice si mijloace de transport, care au fost posibile intrucat actionarii societatii au reinvestit profitul realizat si au tintit spre noi orizonturi de dezvoltare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si