Vlad Pascu a fost trimis în judecată. Tânărul care a omorât doi adolescenți se află în arest preventiv de pe 20 august, la o zi după ce a provocat accidentul.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, au spus reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia pentru News.ro. 

Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Judecătoriei Mangalia.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă

[Sursa foto: Portaljust.ro]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe pagina Judecătoriei Mangalia a fost înregistrat dosarul, dar până în acest moment nu a fost stabilit niciun termen de judecată.

Procurorii au mai solicitat prelungirea arestării preventive pentru Vlad Pascu cu încă 30 de zile. În acest caz va urma să fie stabilit un termen de către instanță pentru ca Vlad Pascu să fie judecat.

În urma accidentului doi tineri și-au pierdut viața

Vlad Pascu a condus pe data de 19 august, o mașină pe DN 39, iar în jurul orei 5.25, în apropiere de localitatea 2 Mai și a intrat într-un grup de pietoni. În urma accidentului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi.

Tânărul Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit de oamenii legii în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că era sub influenţa mai multor substanţe interzise, precum cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

A fost reţinut pentru 24 de ore și pe data de 20 august a fost arestat preventiv de Judecătoria Mangalia, pentru 30 de zile. Arestul preventiv a fost prelungit pentru alte 30 de zile și în luna septembrie.

Citește și: Noi detalii în cazul lui Vlad Pascu! Mama acestuia scapă de arest. Miruna a fost plasată sub control judiciar

Într-un alt dosar, Vlad Pascu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de părinţii săi, pentru trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declarații mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri. Dosarul din acest caz va fi judecat la Tribunalul Bucureşti.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si