Marți, 6 februarie, Vlad Pascu a avut o înfățisare în procesul evenimentului tragic de la 2 Mai, în cadrul căreia a solicitat magistraților revocarea măsurii arestării preventive și înlocuirea cu o măsură blândă.

Acesta a fost plasat în arest preventiv, fiind aflat în spatele gratiilor până când judecătorii oferă sentința definitivă.

În această perioadă, atât el, cât și familia sa, s-au prezentat în fața instanței de mai multe ori, pentru a cere o măsură mai blândă, până la soluționarea cazului.

Vlad Pascu: „Regret faptele comise. Am reflectat asupra vieții mele''

Pe data de 6 februarie a avut loc cea mai recentă înfățișare. Vlad Pascu s-a prezentat la costum, având o atitudine umilă, pentru a primi o pedeapsă mai ușoară. El le-a declarat judecătorilor că regretă faptele pe care le-a făcut și că pe viitor va respecta legile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Pascu, încercare josnică de a-și micșora pedeapsa. Gestul făcut de tânăr și familia sa arată că sunt în stare de orice să scape de închisoare

„Regret faptele comise. Am reflectat asupra vieții mele. Vreau să mă schimb, să ies din această tragedie și să respect legile. Voi respecta legile”, a spus Vlad Pascu, în fața completului de judecată de la Tribunalul Constanța, marți, 6 februarie 2024.

Vlad Pascu le-a solicitat magistraților plasarea în arest la domiciliu

Citește și: Decizie de ultim moment în cazul lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai

De asemenea, acesta le-a mai solicitat magistraților să fie plasat în arest la domiciliu, pentru a învăța pentru admiterea la facultate. Cererea a fost respinsă de judecători.

Decizia tribunalului a fost definitivă.

Câți ani de închisoare riscă Vlad Pascu?

În urma tragediei de la 2 Mai, care s-a produs pe data de 19 august 2023, Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani riscă până la 10 ani de închisoare, în funcție de decizia judecătorilor. 

Pe lângă acest dosar, Vlad Pascu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri.

Și mama lui este cercetată de anchetatori pentru șantaj, după ce ar fi încercat să o convingă pe una dintre prietenele tânărului să-l acopere. Tatăl lui Vlad Pascu este de asemenea cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si